Latter, kommunikasjon, mental trening og ledelse……

Der var dagen over – og vi kunne holdt på i flere timer – det var tilbakemeldingen til meg. Og selvsagt gleder det et hjerte som er opptatt av å dele kunnskap, skape refleksjoner og legge tilrette for gode samtaler.

Selvsagt hadde jeg Berta Lende Rød sin #fuelbox Lederboksen med meg som jeg pleier på mine kurs. Disse gode og geniale små kortene som kan skape store diskusjoner. Jeg har snudd opp ned på heldagskurset mitt som et resultat av tidligere tilbakemeldinger og starter nå opp med en lettsindig forskning om latter. Forskningen er alvorlig nok, men jeg prøver å gjøre det så lettfattelig som mulig. Og det er viktig å få opp entusiasmen så tidlig som mulig.

Og med latteren rungende i lokalet gikk vi videre med deilige diskusjoner i smågrupper hvor de utfordret hverandre og hvor spørsmålene lett genererte nye spørsmål. Kommunikasjonsdelen gir en innsikt i hvorfor vi opplever verden så forskjellig og at det meste av uenighetene våre er misforståelser. Og hvordan skal vi oppdage det slik at vi ikke faller ned i dårlige mønster? Hele dagen bar preg av god tid i grupper, gode innlegg fra meg selv og god innpakning i humor. Mental trening av viljestyrke, selvsnakk og fravær av relasjonshelvete var også gode tema vi dykket litt i.

Her er noen bilder fra gruppearbeidet som de nesten ikke kunne få nok av!

 

Noen utdrag fra evalueringene.

Bli mer bevisst på meg selv og ikke sammenligne meg med alle rundt meg.

Ha det mer gøy på jobben – bruke listen over begeistringsverktøy!

Synes du var helt fantastisk – du snakket rett til hjertet mitt!

Du klarte å formidle et vanskelig tema på en god og lettfattelig måte!

Endelig fikk jeg jobbe over tid i grupper og diskutere! Altfor lite med en dag!

Fortsett akkurat som du gjør, du byr på deg selv, fasinerer og inspirerer.

Dette var bare noen av de tilbakemeldingene denne dagen. Tusen takk til dere alle i Orrestien barnehage for at dere lot meg komme så nær innpå dere, dere åpnet opp og inkluderte meg fra første minutt.

Ha en begeistret helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *