På leting etter passord…….

Jeg har begynt å få litt bedre tid i hverdagen og i den anledning ville jeg ta opp igjen skrivingen som var en hobby for lenge siden – siste gang jeg skrev noe her var i 2016. Men så var det brukernavn og passord….. og etter noen dager kan jeg love dere at brukernavn og passord virkelig passer på at ingen bryter seg inn – ikke for meg en gang. Det var noen timer hvor jeg faktisk var glad for at høyt blodtrykk eller lignende er ikke-eksisterende for meg:) Jeg var også inne på tanken å hive pc og MAC i bosset. De som kjenner meg godt vet at jeg klikker når ting ikke fungerer som det skal – jeg hater å bruke tid på ting SOM I 2023 SKAL FUNGERE!! For det er jo ikke jeg som gjør noe feil:):)

Men til slutt virket alt og det føltes som om jeg hadde vunnet i tipping – det trenger ikke være større enn det for meg. Min mann måtte et par ganger avbryte malingen av gulvet på hytta for å forsikre seg om at jeg ikke fikk et anfall.

Jeg er ganske rolig egentlig i hverdagen, men kan også hente frem et temperament når det trengs. Det er akkurat som om pc en skjønner at den må være på lag med meg, ellers får den sparken – for øvrig samme metode jeg bruker på blomstene hjemme. Enten blomstrer dere ellers får dere sparken………(i bosset)!

Dere lurer vel på hvordan jeg er på jobben med kolleger?? De kan være glad for at jeg har en pc som av og til slår seg vrang og at noen av blomstene går i bosset, men på jobb er jeg positiv og i godt humør.

Gleder meg til å reflektere litt fremover om Hemmeligheten bak god ledelse.

Ha en fin dag:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *