Å gjøre ting jeg ikke kan……

Golf??? Hvis noen hadde sagt til meg for en stund siden at jeg kan bli bitt av basillen så hadde jeg ledd grundig av dem. Jeg må ærlig talt innrømme at jeg synes det er gøy – spesielt når jeg treffer ballen. Frisk luft – lenge, de er lange disse banene:) Jeg får trent på mindfulnes – for her nytter det ikke å være tilstede med 20 %. Her er det 100 % tilstedeværelse som gjelder og tålmodighet – og begynne å pushe på tiden er ikke lurt. Da forsvinner ballen rett og slett. På Randaberg har vi fjorden på den ene siden og havet på den andre – vi har muligheten til å se solen gå ned i havet fra golfbanen. Det er vakkert:) Og tankene flyter lett…og kommer det for mange bruker jeg mindfulness til å la dem fare videre. Ingenting skal grubles på …….

26052012996

Tenk om……..tankene lar jeg bare flyte lett………

Og som sagt så er det en glimrende måte i å trene seg opp på å være her og nå og tilstede. Hvis jeg er alle andre plasser ja så suser ballen dit også. Og så er det morsomt – se for dere full konsentrasjon på denne damen og virkelig et slag som i mitt hode skal sende ballen 150 m ut over banen ……..og så blir det kjempebom. Da kan jeg ikke ta meg selv så høytidelig  – jeg må le med…..

Men trening i tilstedeværelse blir det, jeg trekker pusten godt ned i magen et par ganger – noen såkalte gode magedrag, fokuserer på ballen, ser på ballen hele tiden…….og når jeg da treffer skikkelig på en av ti slag og ser ballen går i rett linje i en fin bue – da kjenner jeg gleden ved å mestre. Og det gjør godt!!

Jeg skjønner også hvorfor disse avstandslinjene er viktig – jeg er livsfarlig med en golfkølle i hånden, hadde jeg truffet noen i min beste sving hadde de vært nede for full telling.

151120121504

Å se solen gå ned er et vakkert skue……

Men jeg spør meg om dette er bra for mitt forhold til en meget konkurranseinnstilt mann? Er det bra for meg  og mitt konkurranseinstinkt dette?

Tror jeg bruker golf til mindfulness trening i første omgang………og det morsomste er når jeg leser Kroese sin bok om OT(OppmerksomhetsTrening) så nevner han spesifikt at OT gjør deg til blant annet en bedre golfer. Det er mitt konkurransefortrinn til min mann 🙂

Ha en flott dag – Stavanger har hatt sol i flere dager nå!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *