Bare gjør det…….

Hverdagen forandrer seg hele tiden. Nye tilbud og oppgaver dukker opp og jeg har bestemt meg å flyte med strømmen og ta det som kommer. Det er utrolig hvor mye spennende som kan skje når jeg prøver å være mest mulig i «her-og-nå» tiden. Og det er mye som skjer når jeg ikke prøver så hardt at ting skal skje:):) Den vinklingen har jeg egentlig ikke prøvd før. Nå «bare gjør jeg» det som skjer…….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Igår kveld hadde jeg et oppdrag hos en flott barnehage, med reflektert ledelse og reflekterte medarbeidere….og jeg blir så begeistret når barnehager spør om hjelp og inspirasjon til å komme enda litt lenger. Da har de virkelig forstått det: når bedriften er god, så kan vi bli enda bedre. Og jeg fikk snakke om det kjekkeste jeg vet, nemlig begeistring, engasjement og humor. Det er alltid spennende å treffe nye mennesker – jeg er genuint interessert og nysgjerrig på mennesker – og jeg bøyer meg mer og mer i støvet for den kompetanse og refleksjon som finnes der ute. Nå har jeg tid til å treffe mange på deres egen «banehalvdel». Mange har gitt meg en større forståelse og innsikt på denne veien. Og når steget tas ut i andre sektorer ser jeg at tematikken er den samme…..det handler om relasjoner, om god og tydelig kommunikasjon, om konfliktberedskap, om humor etc etc.

Neste uke skal jeg treffe nye kunder – muligheten for et langvarig arbeid med en liten gruppe ligger foran meg. Vi får se hva det kan bringe med seg.

Uansett – været er nydelig her i nærheten av Oslo, jeg blir godt ivaretatt, livet er deilig og ikveld er det god mat og drikke med gode venner!!

Ha en god helg alle sammen:)

2 Comments On “Bare gjør det…….”

  1. Hei igjen 🙂 I dag har det vært HEFTIG OG BEGEISTRET i hjertebarnet ditt Trollberget. Elisabeth og meg har dramatisert historien om da du konkurerte med trollet om å få bygge barnehagen.Elisabeth med sin blonde parykk var deg, og jeg var jo trollet. Sang og glede og stor stemning i dagens fellessamling. Vi er jo bare best på fellessamlinger, og jeg tror alle barn og voksne fikk kjenne på at vi kan virkelig ha det GØY sammen 😉 God helg og nyt helgen hos gode venner. Viktigere vitaminer finnes ikke. Klem <3

  2. Herlige dere er – skulle likt å sett det:):) Stoooor klem fra meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *