Det er meg det kommer an på……..:)

Jeg går tilbake til tiden før onsdag 24.april  – både for meg selv og for dere:) Jeg hadde nemlig fått et oppdrag og skulle dra ca 120 mennesker som jobber med HR relaterte områder gjennom et foredrag om begeistring på arbeidsplassen. Selvfølgelig hadde jeg sommerfugler i magen – har jeg ikke det er jeg ikke skikkelig forberedt. Dere har sikkert opplevd det samme – og da mener jeg at vi stort sett har to valg. Jeg kan snakke meg opp – eller jeg kan snakke meg ned. Det er faktisk opp til meg selv – det er meg det kommer ann på!! Det er en sannhet, for meg, i disse få ordene: Det er meg det kommer an på!! Det blir som i min tidligere konkurransesvømmer tid – jeg kunne selvsagt håpe på at mine konkurrenter var dårlig, hadde feber, hadde forberedt seg dårlig etc etc…….men det handler om meg. Dette er direkte overførbart til arbeidslivet – det er meg det kommer an på. Jeg kan skylde på sjefen, på kollegene mine, på en dårlig partner ….listen er uttømmelig, men blir det noen endring av det?? «What you see is what you get», synger Tina Turner.

Det er meg det kommer an på……er en god ledsager å ha i sekken sin. Sørg for å ha hjertet med deg 🙂

041020121403

Jeg har flere regler og selvsnakk som ligger i min sekk. Hvilke regler for det du skal gjøre har du i din sekk? Det kan være lurt å grave frem dine egne suksesskriterier for jobb og privatliv. Noen av mine suksesskriterier er:

* Ha eierskap og et personlig ansvar for det jeg holder på med

* Stole på mine suksesshistorier

* Ta med meg humor og galskap (alt smitter  – også godt humør)

* Vær meg selv og vær troverdig

* Reduser tankelesing – det fungerer sååå dårlig selv om du har en magisk kule:)

041020121406

Tror dere det gikk bra? Ja når svigerinnen min ringer fordi hun har fått en positiv tekstmelding fra en tilstedeværende på foredraget – ja da er det bra. Og jeg er tindrende fornøyd og har fått energi til å gå på videre.  Uken har vært hektisk – det har vært to sterke dager i Oslo på SDD live (Skap Din Drømmejobb) med en energi og foredragsholdere som virkelig holdt mål. I tillegg ble jeg oppringt på fredag morgen fra Bergen om et salgsmøte som en direkte følger av onsdagens foredrag. Jeg fikk avsluttet uken med en kjær venninne og sparringspartner på Fagerstrand. Hun har denne gode evnen og få lande meg på en behagelig måte. Takk Merete 🙂

Nå er jeg igang med to ganske store salgsmøter som setter videre fart på bedriften. Så jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er igang:):)

De forteller jeg om senere:):)

Ha en troverdig dag!!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *