Det er nå det skjer – her og nå!!

Ingen andre kan leve ditt liv. Ingen andre vet hvordan du bør leve. Livet er ikke et problem du skal løse. Livet er et mysterium du skal leve. Å leve er  å gjøre deg selv sårbar. Alle mennesker er verdifulle.

jan-vincents-johannessen-jakob-weidemann-kunsten-aa-leve

Dere som har lest Kunsten å leve av Jan Vincents Johannessen kjenner igjen disse små setningene. Denne fantastiske boken som ble til da sønnen hans ble utsatt for blind vold – uvisst om han ville overleve. Er det ikke rart hvor ofte det må skje oss noe alvorlig, noe skikkelig tankevekkende før vi begynner å reflektere over hvor godt vi har det. Derfor har jeg bestemt meg for å si ofte til meg selv : Det er nå det skjer – her og nå!! Det er nå livet skal leves, det er nå jeg skal oppleve nye ting, det er nå jeg skal forske på meg selv……Det første som kan være lurt hvis jeg skal leve her og nå er å kaste av meg alle byrdene fra fortiden og heller ikke slepe på alle slags problemer som kan dukke opp i fremtiden.

Jeg har en fantastisk høst foran meg – nye kunder i coahing, flere oppdrag med tittelen: Det er meg det kommer an på! Jeg gleder meg noe vanvittig til å komme skikkelig igang. I tillegg skal jeg jobbe med å få et par dyktige foredragsholdere til Stavanger. Og sist, men ikke minst, jeg begynner på boken min nå!! Da min mann ble syk og jeg ble satt ut et øyeblikk, fullstendig nullstilt i hodet, kom hele innholdet i boken (i grove trekk) poppende opp fra ingen plass. Hele konseptet var krystallklart – så det blir å skrive hele høsten. Jeg kan røpe at det blir en slags bok om ledelse – men ingen ren teoretisk bok. Det er der mange som kan mye mer om enn jeg.

Vi fikk en god start på sommeren – for oss var det stort å få oppleve Sting live i Stavern. Nå skal jeg velge å være på den «bølgen» fremover. Og dagen idag starter med en ny coaching kunde. Jeg gleder meg!!

Og når min mann blir frisk drar vi til et varmere land en stund- vi er priviligert!!

Ha en levende dag!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *