Det var en gang…………og andre siden av bøygen!

Oktober 2011 var siste bloggen min – det oppdaget jeg igår! Og det har ingenting med alder å gjøre, men det holder allikevel ikke:) Jeg har inngått en avtale med meg selv om blogging – minst en gang i måneden. Så skjer jo det som av og til skjer – fokus blir rettet en annen vei. Mye vann har rent i havet siden den gang – eller som jeg ville sagt det mye sjokolade er trøstespist siden den gang. Jeg har jobbet med bøygen og jeg kunne ikke som Peer Gynt gå rundt den – jeg har måttet gå så til de grader gjennom den, vært i den og levd noen måneder i den. Og det har vært helt nødvendig.
Men thats life – jeg kommer ikke videre i livet med å skygge unna. Og jeg har en irriterende vane – jeg må følge drømmene mine, og innstillingen til det meste er——–> gjør det!
For mange som leser dette er det kanskje uforståelig – men for dem som kjenner meg forstår de hva jeg skriver om:)

Men igår følte jeg at jeg hadde det berømmelige hodet over vannet og skulle med friskt mot sette meg til å jobbe med min nye bedrift. Men hvor i all verden var kontorbordet mitt blitt av??
Det var bare å sette seg ned og rydde vekk – så jeg begynte på den store haugen av blader, tidskrifter, aviser og hør bare hva jeg fant:

* uåpnede Tara blader fra februar 2012 – det siste egentlig ordentlige Tara jeg har lest var nov 2011, for der stor der litt om meg og mye om Kråkevik:)

* Golf blader (som ikke er mine)
* Fjell og vidde
* Glad i mat
* uåpnede Norsk Luftambulanse
* Hus og bolig
* Ukeavisen Ledelse – de hadde jeg altså lest, men glemt å klippe ut det viktigste
* BI magasinet

……….. og til min store glede fant jeg underst i bunken – fakturaen for nok et år med Tara:):) Takk og pris at den ikke var forsvunnet.

Før jeg var ferdig med alle disse bladene var det sene kvelden.
Taras forsider kan jeg lage en setning om:
«Alt om lavkarbo gjør at du kan trene kroppen og bli 10 år yngre, så kan du spise deg stressfri, ha franske viner til alle retter, få en problemfri overgangsalder, nyte eksotisk herlig sex og få en smak av sommer» – overskrifter fra 7 blader:):)
Og det beste av alt – jeg fant 4 pakker Tena inne i bladene – de gjemmer jeg på til de trengs. Og jeg skal fortsette å abbonnere på Tara  – det er et bra blad.

Men der var andre ting jeg fant på veien ned til bordflaten – bonuskort:
* 2 bonuskort på kaffe på kinoen
* 1 bonuskort på Vitus apotek
* 1 bonuskort på Notabene
* 2 bonuskort på Ginatricot
* 1 bonuskort på Indiska
Jaja – jeg må nok utvide lommeboken noe.

Så kom jeg over det kjekke – gavekort, de lå stablet fint inne i Stavanger Konserthus – program:):) Der fant jeg:
* 2 gavekort på konserthuset
* 1 gavekort på Galleri Amara
* 1 gavekort på Tananger Soneterapi
* 2 gavekort på Bare (hudpleie)
* 1 gavekort på Olivier
……..og et gavekort på vinmonopolet – som desverre er gått ut. Det er noe jeg lurer på der – gavekort er jo betalt, hvorfor går de ut på datoen??

Men så kom jeg til det morsomste og her kan jeg desverre ikke nevne navn. Visittkort!! Dette merkelige spillet som foregår – denne utvekslingen av kort. Det har blitt en del samling av visittkort opp gjennom tidene og igår skulle jeg systematisere dem. Jeg har ikke hatt det så morsomt på lenge, hør bare……..på et kort står det – morsom lege!! Min fastlege er ikke morsom og jeg aner ikke hvem mannen på kortet er. På et annet kort står det – mulig partner??? og med to streker under. Jeg kan forsikre omverden om at jeg har ingen planer om å skifte ut min nåværende. De fleste kortene står det – NB. Ta kontakt. Jeg fant til og med et visittkort fra et begravelses byrå – syntes det var litt tidlig!

Heretter blir det merking av visittkort med en gang – hvem og hva og hvilken dato!! Ja så lærte jeg noe denne gangen også – og merker at jeg er igang igjen. Andre siden av bøygen er nådd, jeg har ikke bøyd unna og har lært noe hele tiden. Jeg har lært at når jeg er ærlig og står opp for drømmen min så blir jeg respektert for det! Livet er ikke lett og ledig, det er krevende og hardt arbeid – men du verden så godt det er, så deilig det er å leve!
Og jeg har oppdaget i denne perioden hvor mange verdifulle, skjønne, betydningsfylle mennesker jeg har rundt meg. Jeg har også oppdaget at for å oppleve ordentlig glede – må jeg finne mening i sorgen. Det er som en vektskål, som at dag og natt finnes.

Ha noen strålendes dager:):)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *