En spennende uke!

Det nærmer seg slutten av en innholdsrik uke – og jeg finpusser på neste uke startsskudd for nytt kurs. Tittelen på mitt nyeste kurs heter: Det er meg det kommer an på! Det er tittelen på en bok skrevet av Franck Beck. Selve boken er noe av det viktigste jeg har lest og er en viktig bok for alle ledere. Det er den tynneste «lederboka» jeg har lest, men om jeg klarer å gjøre det som står i den så skal jeg være meget fornøyd med meg selv. Hør nå bare hva Beck skriver: «Det er jeg som bestemmer hvordan jeg skal tenke. Mange ting påvirker tankene mine, men jeg bestemmer om jeg skal la meg påvirke og i tilfelle hvordan …….Hvordan vi tenker er helt frivillig, å bli irritert er også frivillig.» Videre sier han noe flott: «Si til deg selv: Jeg er sterk nok til å mestre det. Det kan muligens bli litt vanskelig, men det er mulig.»

Kurs

Jeg skal i neste uke ha ca 100 deltakere i 5 bedrifter – mennesker fra hele spektere innen organisasjonen. Dette er ekstremt utfordrende, men det er dette jeg liker. Jeg driver ikke med overføring av læring – min metode er transformasjonslæring. Litt teoretisk input – ellers skal alle  få jobbe individuelt og alle får tilføre sin egen bedrift noe nytt. Høres det ut som en vanskelig sak? Ja – men det er slik jeg jobber.

Ofte lar vi oss hemme av hva vi tror andre mener om oss, kanskje vi til og med bruker det som en unnskyldning for ikke å gjøre noe. Vi vet jo ikke om andre mener noe om oss – vi bare forutsetter det. Ta kontroll over deg selv og dine føleleser.

Jeg elsker leder – og organisasjonsutvikling og trør til med humor i tillegg!

Ha en fin inngang til helgen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *