Fra foredrag på Regus til glødende kull i London:)

Den siste tiden har vært full av opplevelser – jeg har gått fra woman event i lokalene til Regus til glødende kull i London. En måte å lande litt er selvfølgelig å skrive om det. London eventet skulle jeg skrive om i London, men et elendig nett gjorde dette svært vanskelig. Antagelig pga at 7000 mennesker prøvde å gå på samtidig.

Det startet med den  20.februar da jeg ble invitert til å snakke om Begeistringsledelse på Regus for noen utvalgte damer. Jeg fikk en halv time og brukte den godt. På samme foredrag var også Olivier og Lóccitane fra Stavanger – to butikker jeg har vært ofte i og handlet mye i. Kanskje det kan bli et mulig samarbeid med disse to:):) Det var en hyggelig opplevelse og jeg fikk veldig klart frem hva Begeistringsledelse er og hvorfor det virker:)

Regus Collage

 

Det var et stort steg herifra til opplevelsene på UPW i London 21. – 24.mars. En plass mellom 6 og 7000 mennesker deltok. Billettene var kjøpt i 2013 på et Elevate treff i Stavanger – og jeg hadde gledet meg lenge til dette. Anthony Robbins holdt det gående to dager fra kl. 09.00 – rundt midnatt. Uten noen oppsatte pauser – det måtte vi ta etter behov – maten var stort sett vann og noe yoghurt og nøtter. Bukselinningen var slakkere da jeg kom hjem og det var jo selvsagt en glede – og energien økte dag for dag. Foredragene var basert på NLP – men med sterkere trykk enn jeg har opplevd før. Alle jobbet individuelt og/eller i små grupper. Jeg har aldri opplevd lignende før.

robbins

En ting ble ihvertfall klinkende klart  – alt sitter i hodet. Vi undervurderer stadig vekk hvilken makt, hvilken styrke som ligger i den lille «knotten» vår. Det handler om våre valg, hvilke direktiver vi gir hjernen vår, hva vi sier til oss selv, hvilke beslutninger vi velger å ta,  hvordan vi våger å se usikkerhet og frykt rett inn i øynene. Det er ikke SÅ lett , sier du gjerne. Jo det er så lett – veien frem til en avgjørelse kan vare i en uke eller flere år – men idet du tar en avgjørelse er det gjort like fort som du kan knipse i fingrene. Den første kvelden gikk jeg og mange med meg på glødende kull. Om det var varmt?? Det kan jeg ikke huske – og jeg tro nok helst det handlet om Å GJØRE det. Hele dagen dreide foredragene om å se vår egen frykt rett i øynene. Det er ingenting hokus pokus eller magi som skjer på det glødende kullet. Det som skjer – det skjer i hodet!

glødendekull

For en følelse når jeg stod på andre siden og beina ble spylt i iskaldt vann. Min første tanke var – nå har jeg ingenting å være redd for!!

Derfor tenkte jeg at jeg må minne dere alle på at det kun er en uke igjen til foredraget som skal være i Næringsforeningens lokaler i Rosenkilden. Det er ennå mulig å melde seg på – gjør det – ikke utsett eller si at dette vet du:)

Trine Åldstedt holder foredraget sitt :Alt sitter i hodet 7.april. Se linken under og meld deg på:):)

www.deltager.no/lederutvikling

Ha en fin uke som kommer:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *