Galskap, humor og god kjemi……

Mandag 25.februar fikk jeg treffe Trine Grung – en ekspert på sosiale medier. Den dagen var noe av den mest inspirerende og morsomme dagen i mitt liv. Jeg er over 50 år og lærer hele tiden – og oppdaget at jeg faktisk får det til. Å være hjemme hos Trine var fantastisk, vi hadde god tid og jeg fikk spørre og spørre og spørre………og spørre 🙂 Trine synes nok sikkert en stund at det gikk litt seint, så hun trykket og trykket for meg. Det viktigste var allikevel at hun fikk meg til å forstå den store tegningen rundt sosiale medier og hvordan ting hang sammen. Jeg har hoppet rundt omkring som en glad og våryr hare på nettet – nå skal jeg binde det sammen, som en glad og våryr hare.

Og galskapen oppi det hele var at svarene ligger rett foran nesen min – Trine stilte spørsmål slik jeg ville stilt mine spørsmål i en coaching setting. Da fikk jeg en aha opplevelse – det er slik mine kunder må ha det 🙂 Hun viste meg at jeg prøvde meg som tankeleser – noe som fungerer svært dårlig. Hva skal du med bildet av domen fra Firenze, spurte hun. Det?, sa jeg bestyrtet – det er hele plattformen min for all min jobbing. Ja men hva er det du prøver å si? Jo jeg forklarte hva jeg mener med bildet – og nå kommer det morsomme for Trine spør – ja og hvor står det?? Da så jeg det – som lyn fra den mye omtalte himmelen – det stod jo ingen steder.

Trine har startet Synlighet på nett…….og jeg gleder meg virkelig til forsettelsen, for dette er bare begynnelsen. Resten av denne uken går til tekniske ting – og foresten har hun fått meg til å bruke mobilen slik den brukes nå. Jeg samordner og «synker» alle hjelpemidlene mine.

Og så skal jeg ta en tur til London imorgen – det blir min store belønning for alt arbeidet hittil.

Takk Trine og jeg skal suge til meg alt du kan bidra med!!!

2 Comments On “Galskap, humor og god kjemi……”

  1. Jeg er så glad og stolt over hva du kommer til å få til nå Else-Marie…dette var ufattelig kjekt å lese!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *