Gjerder er til for å hoppe over….

Påsken har vært som en ladestasjon – batteriene er klar til bruk. Den siste tiden har gått med å bygge en solid grunnmur……jeg må vel si at den er klar og solid nå. Men samtidig igger faren der – å bygge gjerder. Men  – gjerder er til for å hoppe over.

Planer og kontakter henger på veggen – -det er bare å starte øverst. For meg fungerer det som et champagneglass for hvert punkt jeg kan stryke ut:)

IMG_0336

Det er nå jeg trykker Pippi sine ord til meg – dette har jeg ikke gjort før, så det går sikkert bra!! Det er foresten ikke helt sant – jeg har gjort dette mange ganger før – og historiene på at vi har lyktes er mange.  Forøvrig er min flotte dukke fra Praha med seg på bildet – den skal være med, den minner meg om noe viktig: Å bevare ydmykheten og passe meg for kjepphestens høyborg:):)

Dere som har lyst til å få noe ekstra innimellom – gratis – skal ta dere tid til å legge igjen navn og mailadresse. Da vil det med jevne mellomrom dette inn tips og ideer innen de ulike tema jeg skriver om, det kan være om business coaching, ledelse, danning, humor etc. Det eneste jeg trenger er din mailadresse:) Med jevne mellomrom betyr i starten en gang i måneden.

Dersom dere synes at andre bør se denne siden er dere hjertelig velkommen til å dele med andre. Imorgen skal dere få høre om elefant timen – noe min styreleder introduserte for meg…….ganske godt bilde, men det blir imorgen:)

Her kommer en metafor om Einsteins intelligens som en avslutning for idag:

Einstein var kjent for å ha en høy intelligens og ble ved en anledning stilt følgende spørsmål: «Hva anser du for å være den største forskjellen mellom din intelligens og andre menneskers?» Han tenkte seg om en stund og svarte: «Vel, når de fleste mennesker går for å lete etter nålen i høystakken, så stopper de etter den første. Men jeg vil uten å nøle fortsette å lete etter en ny nål, og en tredje eller kanskje, hvis jeg er virkelig heldig, en fjerde eller en femte.» (Nick Owen)

La nysgjerrigheten drive dere fremover og ha en god dag:)

 

 

2 Comments On “Gjerder er til for å hoppe over….”

  1. Du er en inspirasjon Else. Jeg må finne den driven etter ferien…den kommer i morgen, bare vent! Idag må jeg roe ned litt så er det full trøkk imorgen!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *