Gode ledere som vil bli enda bedre…….

«Kan du si noe mer om….» Hva tenker du ……»Det var interessant – fortell meg mer….» Spørsmålene svirrer mellom deltakerne og det følges opp med enda flere gode spørsmål. Jeg merker at lederne blir fort vant til å stille spørsmål….»Hva legger du i magefølelse…..» Hva mener du med …..?» Det er heftige områder de tar tak i – men det skjer noe magisk når en åpner opp og stiller spørsmål.

Jeg er invitert av Maria i Lervig Brygge barnehage til å drive dyktige ledere videre til å belyse sitt lederskap og bruke flere verktøy. Vi skal jobbe i 4 timer. De har bestemt seg for å jobbe videre med ledelse og å skaffe seg metoder og verktøy for å få en bredde i sitt lederskap. At ledelse er et fag er de helt enige i. At vi må trene på det er der også full enighet om. Dette er en gjeng ledere som er nysgjerrige og deltakene, det merkes godt på stemningen og latteren sitter løst.

Takk til de modige lederne i Lervig Brygge barnehage og ikke minst takk til @Lederboksen av Berta Lende Rød. Disse boksene som er fulle av spørsmål som vi kanskje glemmer i hverdagen å stille hverandre, spørsmål som gjør at vi ser hverandre med nye øyne. En stor takk til #fuelbox

 

Nå ser jeg frem til neste møte med Lervig Brygge.

Ha en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *