Hjemover……….

Det er grytidlig på Gardermoen. Jeg skal hjem etter en innholdsrik helg på Fagerstrand. Mitt vertskap skal til Barcelona så jeg blir liksågodt med på lasset til flyplassen. Det er bare det at flyet mitt går ikke før om tre timer. Det er hektisk rundt utenlandsterminalen og jeg kjenner det krible i magen – hadde ikke gjort noe å reist vekk. Men jeg snur nesen andre veien og skal helt ut i enden til gate 14. Jeg møter et par mennesker ellers er det stille, rolig, herlig……..

Det er deilig å sitte slik helt alene og bare tenke på ingenting – det er ofte da mine tanker kommer. Og nå sitter jeg litt trøtt og tenker på dagen min i Orrestien, leser hjennom tilbakemeldingene og noterer noen små endringer underveis. Neste uke har jeg oppgaver til et hotell i Stavanger der jeg skal presentere bedriften min. Da er det skjønt å ha med seg slik en kommentar som jeg fikk fra Merete Soløy i Orrestien.

Du gjorde et glimrende stykke arbeide i dag, Else-Marie, og du overgikk mine forventninger. Tema i dag er noe alle barnehager og andre bedrifter bør leie deg inn til og » foredra» om. Du har kunnskapen, varmen og engasjementet som gjør at alle deltakerne » vinner » dagen og fortsetter sitt arbeide med ny glød og stolthet. Stå på,- dette kan du!!

 

Gleder meg til neste uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *