Jeg elsker motvind……..

Og jeg elsker motvind OG regn! Det er ikke sant i det hele tatt. Når det gjelder områder jeg virkelig brenner for – så går jeg gjennom ild og vann(bokstavelig talt over glødende kull som jeg har gjort). Men når det gjelder kropp og helse så er jeg litt sånn:

Hvor er butikken hvor jeg kan kjøpe størrelse-38-kropp? Også på treningssiden synes jeg at jeg er litt rufsete og slakk. Det blir litt sånn i rykk og napp – og svisj tilbake i komfort sonen. Men må det BLÅSE og REGNE hele tiden??

Mange av mine turer er blitt helt ødelagt fordi jeg har vært lynende forb…… på motvinden og hvis det i tillegg begynte å regne var jeg nesten på gråten. Siste turen jeg og min kjære hadde ifjor før det ble for surt ble jeg kraftig tatt i nakken. Han leste virkelig teksten for meg –  nå måtte jeg sannelig ta i bruk det jeg lærte andre. Hvis jeg bare skulle ha sol og vindstille kunne jeg liksågodt selge sykkelen. Jeg fortjente den leksen!!

Dette var ifjor! I år trener jeg mye på mine mentale ferdigheter og to av dem er viljestyrke og min indre samtale. Jeg har lovet meg selv at jeg aldri skal klage høylytt på vind og regn, jeg skal snakke høyt om den gode vinden som gjør at treningen blir bedre, og regnet som bare virker litt avkjølende. Du skjønner – hjernen er slik satt sammen at du kan lure den, smart?

Hjernen skiller ikke mellom sannhet og løgn. Den kan programmeres positivt. Dette vet jeg – jeg har bare ikke vært helt enig med meg selv å bruke det på syklingen. Sykling er noe jeg virkelig setter pris på – frisk luft, mange flotte naturopplevelser, lukter – det er bra. Vi har laget oss en langtur på 55 km og en kortere på ca 30. Mitt mål er å ta langturene samtidig som jeg høyt sier at jeg elsker vinden. Høres det for dumt ut? Gjerne det- men det virker! Det virker så godt at min kjære utbrøt: Det holder nå – så kjekt er det ikke med motvind!!

Dette er ikke noe kvikk-fix, det er en langsom jobbing, men en blir bedre! Legg på humor og ikke ta deg selv så høytidelig, så går det enda bedre!

Innholdet i mine kurs inneholder alle disse ingrediensene. En kort presentasjon på 30 min kan bestilles – ta kontakt ved interesse.

Ha en god og utfordrende helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *