Klokskap, raushet og deling……..

Jeg har nettopp hatt et vidunderlig møte med Siv-Grete, mitt dyktige styremedlem. Hun er hos meg fordi hun tror på produktet mitt – og jeg vet jeg er ekstremt heldig. Vi deler og er raus med hverandre – og ideene kommer kjapt og som perler på en snor. Siv-Grete kommenterer og vi finjusterer på visjon og verdier – hun utfordrer meg og stiller meg vanskelige spørsmål, mens det glitrer i øynene. Tjenestene mine skal ut på hjemmesiden og jeg vil kvalitetssjekke det hele med henne.

Innimellom kommer det gode historier og høytflyvende ideer og vi veksler mellom å være her i 2013 og så leker vi litt om fremtiden – et par år frem i tid. Alt er mulig!! Strukturen min er kommet opp på vegg, datoer er på plass og jeg må også stå til ansvar for noen resultater – som jeg har! Jeg diskuterer nye steg – nye kvantesteg og får nye ideer i retur – nye lekne, fantastiske ideer som jeg ikke har tenkt på og som får pulsen min opp:):)

Et ordspråk sier: Snille jenter kommer til himmelen, vi andre kan komme så langt vi bare vil!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvorfor skriver jeg om dette? For det første fordi det bobler inni meg akkurat nå – og fordi jeg vil vise hvor viktig det er å ha et oppegående styre rundt meg. Skal du starte et foretak – få et styre som tror på ideen din opp å gå!!!

Del, tro på deg selv, vær raus, vær troverdig……..du får igjen mange ganger:):)

Italia står for tur – noen dager. Det er godt å hente seg inn igjen:)

Ha en raus uke!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *