Lettere å gi andre råd enn å ta imot:)

Det er 11 dager siden sist blogg – det har vært 11 innholdsrike og hektiske dager. Fire dager eksamen i NLP business coaching er gjort, mitt siste styremøte i Private Barnehagers Landsforbund er over og to dagers innholdsrikt Landsmøte i samme forbund. Det er ikke fritt for at gråten satt løst da Linda Øygarden takket for seg og samtidig takket meg for et strålendes samarbeid. Styret i PBL har vært min andre «familie» – de har en løve til adm. direktør, får en ny flott styreleder og har en administrasjon som jeg sjelden har møtt. Takk til alle i PBL som jeg har fått gleden av å bli kjent med. Jeg sier På gjensyn – for det kan fort bli flere møter. Noen av dere husker nok denne spøken jeg ble utatt for på Landsmøtet 2009 – takk Silje :):)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tillegg har jeg hatt en flott dag i Oslo sammen med Gro Mikkelsen fra Nytt Image. Gro tok styringen med en gang:) Jeg har fått mer klarhet i fargene mine, stilen min og har fått beskjed om at jeg er en varm vår. Hurra – jeg elsker våren. Det betyr masse gode farger og et nytt liv med minimalt med svart kan begynne. Det er både godt og skummelt – får da synes man jo. Men mer farger skal det definitivt bli:)Det er lettere å gi andre gode og inspirerende råd enn å ta imot. Det er lettere å rose andre enn å ta imot ros selv. Dette er trening, trening og atter trening.

blinycollage

Jeg fikk treffe en annen flott kvinne i Oslo – Fay fra Faytastisk. Hun ga meg noen ord med den dagen som jeg har lukket godt inni hjertet mitt. Og for ei dame!!!!!!! En frodig, fargepalett med noen stjerner i øynene – hele hjertet lå på utsiden……VAKKERT!!

Jeg har endel å ta igjen – det er viktig å få meg med hele energien fra disse dagene til min «her og nå» tilstand. Nå må jeg være hundre prosent HER. I neste uke starter jeg med en lengre serie om oppmerksomhetstrening. Planen er å skrive noe kort enten på blogg eller på facebook. I 12 uker fremover gir jeg ut gratis tips om oppmerksomhetstrening. Noen vil kjenne igjen noe av mindfulnes i dette – men mindfulnes er mye mer:)

Legg igjen navnet ditt og mailadressen din på hjemmesiden min – så er du den helge mottaker av 12 ukers tips og tanker:):)

Ha en fargerik dag!!

2 Comments On “Lettere å gi andre råd enn å ta imot:)”

  1. Bare hyggelig kjære du. Ett av de uforglemmelige øyeblikkene med deg:)
    For noen flotte bilder, tydelig at du har truffet damer som vet å kle en voksen flott dame som deg.

  2. Fantastisk forvandling Else-Marie. Du kler så godt disse fargene.:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *