«Når alt sitter i hodet……….takk Trine Ålstedt:)

Over en uke siden sist??? Auda – har tiden begynt å gå fort igjen??

Egentlig så skal mine blogger begynne å handle om  mindfulness – men jeg må innhente den energien som ligger i tiden mellom 24.april og frem til idag. For å gjøre det må jeg bare skrive litt av meg. Jeg skal fokusere – men først skal dere få en svært kort versjon av hendelsene denne tiden.

I slutten av april var jeg først på kompetansedagene til Mintra og fikk snakke om Begeistring på arbeidsplassen foran ca 120 deltakere. De fleste innen HR området. Som en direkte konsekvens av det har jeg hatt fire henvendelser om mulig jobbsamarbeid. Det er jeg veldig , veldig fornøyd med. 

Mintra

Så reiste jeg på en event som virkelig satte hodet mitt i kraftig jobbmodus. Eventet med Gry Sinding åpnet noen rom i hodet. Når det gjelder kurs og andre event har jeg ikke strenge regler på hva som skal til for at det gir meg noe. Mine mål er at jeg skal ha skaffet meg to nye kontakter og fått en god ide. Jeg kan trygt si at dette ble oppfyllt. Gry Sinding rullet opp med tempo og energi, Anita Krohn Traaseth rullet inn som en vind og ga meg(og de andre) «a stairway to heaven» (min tolkning).

En av de siste som kom inn var Trine Ålstedt. Hun har skrevet en bok : Alt sitter i hodet – hvordan få et bedre liv med NLP.» Jeg har tidliger snakket om at læring kommer som små aha opplevelser.  Nå har jeg fått en annen opplevelse. Jeg opplevde en bombe av aha opplevelser da hun skrev en enkel hilsen i sin bok til meg: «Kjære Else-Marie. Når alt sitter i hodet og hodet sitter på deg, har du ALT du trenger!!»  For en kraft dette traff meg med – og jeg er sikker på at alle dere der ute har hatt slike opplevelser. Dette ble min «occatione», min mulighet – Trine ble min veiviser til å peke på alle mulighetene som ligger i meg selv og muligheter til å gjøre nettopp DET! Alle har disse mulighetene – men det kreves «virtu» – mot – både til å se det og til å gripe noen av de mulighetene som ligger der ute. Trine snakket også om det vanskelige i det enkle. Det er enkelt, men ingen har sagt at det blir lett!! To store ideer som jeg må jobbe videre med nå. Vi var også 4 personer som fant hverandre i et begrepsfelleskap – håper vi kan inspirere  hverandre.

Etter en slik heseblesende uke – fikk jeg endelig slappet av i Firenze med mann og gode kolleger fra en tidligere arbeidsplass. Jaja slappe av og slappe av – «personen» i hodet jobbet for fullt for å systematisere nye tanker, legge disse programmene inn og samtidig  delete gamle program som ikke trengtes lenger. Ja for dere vet det går an – du må bare sørge for at du har en kjapp, endringsvillig og samarbeidsfull person i hjernen. Du kan velge din metode – jeg pleier å snakke høyt med meg selv, jeg har også alltid papir og blyant med meg. For som dere ser under så jobber jeg der jeg får ideene – om det er på kafe, restaurant eller på ferie – det har ingenting å bety. Jeg begynner jobbingen der og da eller her og nå!

Nye ideer

Det har jeg lært av min gamle kollega Silje H Lunde som sa: Selv den sløveste blyant er bedre enn den beste hukommelse:) 

Hva som skjer videre får dere følge med på etterhvert:):) Vil også informere om at mine kurs og «pakker» nå ligger på hjemmesiden min under Tjenester!

Ha en modig uke!!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *