Putt og pust eller omvendt…..

Golf og mindfulnes – kan det ha noen sammenheng? Javisst – mindfulnes eller oppmerksomhetstrening hjelper meg til å ha fullt fokus på det jeg holder på med. Tanker som kommer om ting som har skjedd eller utfordringer som skal skje i fremtiden – lar jeg ganske enkelt passere og forsvinne ut i det fri. Dette handler om trening – treninhg – trening:) Skal jeg bli god må jeg trene – sorry til dere som trodde noe annet:): Men dette er en nyttig og god trening – tankene får fare fordi jeg ikke kan gjøre noe med det her og nå. Her og nå gjelder det putting, putting……..Etterpå tar jeg fatt på neste område. Multitasking kan være nyttig enkelte ganger – men det er ganske viktig å vite hvordan du gjør en ting om gangen også.

IMG_0819

Etter utallige oppfordringer får dere nå et bilde av meg i lånt caps – men i full konsentrasjon.Pust ifra magen, fullt fokus, instruktører som gjentar og gjentar: Se på ballen, se på ballen…..ikke flytt blikket ut…..det minner meg fakstisk om trening på ledernivå. Merk gjerne av hvor du vil – men ha fokus på der du er, konsentrer deg og følg veien og drømmen din…og bruk KISS metoden!!!

KISS metoden = Keep It Short and Simple:):)

Ha en og konsentrert dag:)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *