Sol… blå himmel og ny blogg/hjemmeside:)

Jeg prøver igjen 🙂

En spennende dag – en ny spennende tid! Dette blir min nye blogg/hjemmeside. Denne skal være aktiv på en måte den gamle ikke var. Her skal dere kunne legge igjen kommentarer, inntrykk og også legge igjen navn og mailadresse slik at dere kan motta gode tips og ideer rett i mailboksen deres. Det vil være gode ledertips, tips om begeistring, tips om coaching, det kan være tips om gode bøker og jeg vil selvsagt fortsette med mine refleksjoner over hverdagen og livet.

På denne siden kan dere også komme i kontakt med meg – dere som gjerne vil bestille mine tjenester enten innen  begeistring eller business coaching ……eller en god blanding av dette. Jeg ønsker tilbakemelding på siden – på den måten kan jeg bli bedre og på den måten kan dere få mer ut av siden. 

Jeg vil rette en stor takk til Trine Grung som har hjulpet meg til å se en sammenheng jeg ikke forstod så mye av før.

Jeg vil også rette en stor takk til Henning i  develop.it  – som har måttet tåle UTALLIGE spørsmål. Og den siste takken går til Zoaring som har bidratt med perlen av en presentasjonsfilm – ta dere tid til de 2 små minuttene der – da finner dere ut av hva jeg har å tilby.

Det er kjekt å leke med ord – ledelse for eksempel. Deler jeg dette opp blir det: Le – del – se….Interessant:) Jeg har i alle mine år som leder knyttet ledelse og begeistring sammen. Skal en tilbringe mange timer på jobb sammen – kan vi likeså godt sette i gang med å ha det gøy sammen. Å ha det gøy og ha humor i hverdagen er noe alle kan. Vi er  født med en nysgjerrighet for livet, en glede over å oppdage livet, en undring over livet og pågående utforskertrang til å finne ut av hvordan ting henger sammen. Vi er alle født med det! Men på en eller annen måte er endel av oss blitt av-lært dette. Og det er akkurat ordet av-lært som gir meg en stor inspirasjon – er det av-lært går det an å re-lære – eller som vi ville sagt det på Djupskolen – vi kan på-lære det igjen.

Jeg har et stort ønske for fremtiden – la oss aldri bli for voksne til å leke! I leken ligger der enorm kreativitet, kraft, ideer og løsninger. Og før vi kan leke – må vi også lære oss til å fantasere og drømme. I fantasien vil jeg ofte finne løsninger på problemer og utfordringer jeg har – det kreative ligger i at jeg tar med meg noen av disse løsninger ut i virkeligheten.

Jeg vet det virker. Mine suksess historier er mange – og de fleste av dem kostet lite i forhold hva vi fikk igjen. Primært hadde vi det gøy og gikk andre veier enn de fleste – sekundært var gevinsten stor og vi reduserte sykefraværet vårt fra 14 % til 2 %.

Men fokuset vårt var på å få frem potensialet til de ansatte og på å la humoren få stor plass!!

Hellestø

One Comment On “Sol… blå himmel og ny blogg/hjemmeside:)”

  1. Excellent blog. keep it up!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *