Takk for det gamle……en slags vareopptelling:)

Siste dagen i 2014:) Det er så mange som har ringt og alle sier det samme : Takk for det gamle…….og jeg har fundert noen timer nå på hva jeg legger i disse fire ordene. For meg har dette dypdykket i fire ord resultert i en slags vareopptelling for 2014 og her er noe av min vareopptelling:

* Det har vært et år hvor mange nye ideer skulle prøves ut, jeg var sikker på at målet var helt tydelig.

* Jeg har famlet, trukket meg og gått på. Jeg ser at jeg har mye, mye mer å gå på:)

* Jeg har oppdaget hvor lett det er å miste målet av syne – hvor fort jeg går i fellen med å snakke meg ned. Nå er jeg ærlig!!

* Å ha noen i bedriften min – styret mitt – som setter foten ned og tar et godt nakkegrep på meg har vært viktig. Noen som tar av meg skylappene og spør: Skal du dit eller der??

* Jeg har oppdaget at jeg er ikke mer spesiell enn andre – jeg liker også å ha det trygt og godt rundt meg.

I slutten av året oppdager jeg allikevel til min store glede et gjenstridig gledens troll i magen som sier – takk for det gamle, takk for de gamle mønsterne, takk for det som har vært, takk for alle erfaringene som er gjort…..det har du lært av.

Velkommen til målet som står klart og tydelig, velkommen til helt nye dager som ennå ikke er belagt med noe annet enn helt nye muligheter, velkommen til mot og nysgjerrighet, velkommen igjen til familie og gode venner som velger å være ærlig med meg, velkommen til flere gode dager med min kreative mann som også er min største kritiker, velkommen til nye mennesker som jeg ennå ikke har møtt, velkommen til å bruke mer av meg selv….Velkommen!!!

For meg har denne vareopptellingen vært viktig å gjøre den siste dagen i året – den første dagen i det nye året skal brukes til det som ligger foran meg.

Og det første i rekken er Begeistringsdagen – en kursdag som vil utstyre deg med en verktøykasse til inspirasjon som Begeistringsleder eller Begeistringsmedarbeider. Sjekk ut dette på www.begeistringsbedrifter.no og klikk på Tjenester.

Så får jeg sørge for å fly høyt og langt – så ofte som mulig:):) Så – takk for det gamle…velkommen og lykke til i 2015 med alle dine ressurser.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *