Takk til Stavernfestivalen……..full av Begeistring!!

Jeg har fått oppleve Sting på konsert – jeg er så full av opplevelse på kryss og på tvers. Det var stort – for meg, megastort – hvor stort er ikke det??

Å se Sting gjøre låter fra Police, å høre og synge med på sanger – det var nesten over the top!! Vi har vært på Stavernfestivalen for første gang – faktisk i Stavern for første gang. Det var en positiv opplevelse. Fra mitt ståsted var festivalen meget vellykket – godt organisert, drøye 10 000 mennesker skulle loses gjennom kontroll, bånd på håndleddet for dem over 18 år, mat og drikke skulle beregnes, god tilgang til toaletter, beachbar, nøtter ble delt ut gratis, 25 grader og sol, smilende mennesker overalt, kort vei til kaien og god fiskemat, variert program og utrolig hyggelige trivselsverter. Ja du leste riktig – de er vakter, men kalte seg triveselsvert. Fantastisk – jeg ble jo bare i så godt humør når jeg så det – du kan ikke bli irritert på en trivselsvert som gjør jobben sin!

I tillegg vil jeg spesielt takk de trivselsvertet som stod ved lydteltet/miksebordet – makan til hyggelige og imøtekommende mennesker! Vi pleier alltid å peile oss inn på den plassen – der synes vi det er best lyd. Da Sting kom på scenen spurte jeg en av dem om de kunne gi meg telefonnummeret til taxi. Hvor bor dere da, spurte han. I Larvik, svarte vi – jamen da kjører jeg dere dit. Bare stå her etter konsertens slutt. Vedkommende skulle, sammen med de andre, sørge for at 10 000 mennesker kom seg ut av festivalområdet og så ble vi tilbudt skyss!! Det var hyggelige ja-mennesker overalt!! Tusen takk for transport til hotellet – ellers er jeg redd det fort hadde gått noen timer.

Collage festival best

Blir det hytte blir det øst for Kristiansand- der er varmegradene best og tilgangen til konserter best, tror jeg!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *