Tilhørighet…….bare en bagatell?

Imorges fikk jeg en aha opplevelse som gjorde meg spesielt glad. På grunn av noe som skjedde hjemme kom jeg til å bli litt sen til jobben. Jeg gjør som jeg pleier når jeg har en avtale og ser ut til å komme for sent – jeg tar telefonen og ringer. En blid bergenserinne svarer meg i telefonen – og i det samme slår det meg i magen: Så utrolig deilig å ha noen å ringe til, noen å høre sammen med. Jeg er selvstendig næringsdrivende i tillegg til å få lov til å høre til en plass – så jeg ser begge sidene. Å være for seg selv har sine fordeler – men der ingen som sier godmorgen, har du det bra, savnet deg igår….etc. Der er ingen som står klar på bursdagene dine og har funnet på noen sprelske ideer, der er ingen som inkluderer deg i lønningspilsen og slike ting.

DSC_0090

Å høre til i en gruppe kan være vanskelig, vi må jo kommunisere med alle, vi er uenige, vi må utfordre oss i fellesskap og individuelt, noen ganger vinner vi og noen ganger taper vi, vi må holde ut med mennesker vi har mindre god kjemi med og av og til topper det seg kanskje i en konflikt eller to. Allikevel…………er der noen som sier godmorgen, gratulerer deg med dagen, lurer på hvordan det går med deg dersom du er litt «tufs» og er hjemme. Allikevel er der noen som finner på sprelske ting, skremmer deg, forteller gode eller dårlige vitser og bare er der……….

Jeg vil ikke bytte – jeg ble bare så plutselig klar over at jeg har mye å være glad for, mye å være takknemlig for …at jeg faktisk har mye:):)

Hellestø

Det var bare en tanke jeg ville dele:)

Ha en fin uke – uansett om du er for deg selv eller med andre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *