Vårens gave…..

Jeg føler meg heldig og beæret. Trine Ålstedt har invitert meg til Lillestrøm for å lytte til Richard Bandler, en av grunnleggerne av NLP. I tre timer skal jeg få møte og lytte til denne mannen som har satt igang utrolige prosesser, som lærer mennesker hvordan vi kan nå våre mål, våre drømmer rett og slett ved å gi oss selv en ny måte å snakke til oss selv på, som lærer oss mye om hvordan hjernen fungerer på en forståelig måte. Og ikke minst – hvordan vi kan bruke hjernen til det beste for oss selv og andre mennesker.

Se linken under!

http://www.alternativ.no/art/?id=872

Jeg er bonusbestemor til Emilie og mormor til min datters Julie. Begge to blir overøst av positive meldinger som feks: Du er god nok – vi er mange som er glad i deg. De skal sannelig få det inn med «morsmelken». Jeg slipper ikke taket før jeg ser at selvsnakket er godt etablert. Det betyr ikke at veien blir uten torner. Ubehageligheter, problemer og vanskeligheter må til for å sette pris på alt det gode som finnes. 

Å granske sine verdier, regler og tro er en viktig jobb å gjøre dersom du ønsker å omprogrammere dine tidligere mønstre. Tidligere trosystemer, tidligere vaner og mønstre ligger og klorer seg fast i ryggmargen – men det går ann å snu på dem og det er enklerer enn du faktisk nå sitter og tenker. Lett for deg å si – tenker du kanskje:) Nei det er ikke lett for meg å si – og det er ikke lett å gjøre det, men det er fullt mulig og enklerer enn det du gjerne tror!! Det er en jobb du må gjøre – og du må antagelig forsake noe – men hvis målet ditt er attraktivt, lystbetont – virkelig noe du VIL HA – ja da klarer du det!

Alt sitter i hodet, sier Trine, hvem bestemmer hvor du skal og hva du vil gjøre med livet ditt? Hva betyr glede i livet for deg – og hvordan skal du få tak i det? Hvordan er det med energien din? Og hvem forteller deg hva du skal bruke energien din til?

Men nå er tiden inne til å dra til Lillestrøm!!

Hellestø

Ha en fin og energisk mai helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *