Ventetid………

Ventetid – det ordet har alltid vært forbundet med glede hos meg….ventetid før jul, før ferien, før bursdag, før det gode været kommer …..før alle sånne kjekke ting. Nå har imidlertid ventetid fått en ny dimensjon…ventetid på gode eller dårlige nyheter. Ventetid er uansett ventetid og forbundet med følelser, ulidelig spenning og berg-og-dalbane følelese i magen.

Akkurat nå kunne vi vært foruten denne følelsen…ordet svulst eller kreft vekker ingen gode følelser noen plass. Det er som å oppholde seg i et vakum…i tillegg må slike trivielle ting som avbestilling av fly og bil gjøres og spørsmål må svares på fra både SAS og forsikringsselskapet. «Var dette planlagt», spurte SAS………ehhh hva svarer man på slikt?? Med galgenhumor svarer min kjære mann: Ja jeg har egentlig gjort alt jeg kunne for å få dette til, pøst på med whisky og sigarer……..kjære dere SAS det er lov å tenke før en snakker!

Da er det en lykke å se at forsikringen holder det de lover. Det gjør ikke ventetiden bedre – bare en ting som går lettere. Det er i slike situasjoner en får prøvd sine egne uttalelser som : Det du ikke kan gjøre noe med må du bare la gå……..ja det er lettere sagt enn gjort – allikevel er det sant. Vi tviholder på galgenhumor, positive opplevelser og prøver å la det gli videre det som vi ikke kan gjøre noe med. Det blir viktigere å fokusere på det vi kan gjøre noe med – som f eks valg av humør, valg av hva vi sier til oss selv, morsom svartmaling med gode venner.

Willy

Det som skjer – det skjer. Det er hva vi velger å gjøre med og i ventetiden som betyr noe.

One Comment On “Ventetid………”

  1. Ja, dette er jo den store skrekken de fleste går rundt og er redde for. Og ventetid er tøfft, selv for langt mindre problemer. Måtte ALT gå deres vei denne gangen. Lykke, lykke til!! Du har en veldig fin blogg som jeg skal følge med på <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *